vrijdag 28 oktober 2011

paperback, Oogachtend / Academie voor de streekgebonden gastronomie, 2005, 257 blz, zeer goede staatDit boek belicht leven en werk van een vergeten monument van de Belgische gastronomie: Philippe Cauderlier, kok-traiteur in Gent ten tijde van Leopold 1. Het is een naslagwerk voor studenten van kok- en huishoudscholen, verzamelaars van oude kookboeken, sociologen en geschiedkundigen die zich met streekgebonden gastronomie bezighouden. Voor beenhouwers, bakkers, koks maar ook voor iedereen die gewoon van lekker eten houdt. In dit boek staan bovendien 72 recepten, in de originele versie van Cauderlier én aangepast aan onze tijd. Met een introductie van Pierre Wynants. Leesvoer voor fijnproevers! Sluiten  Contacteer de verkoper Je naam Je e-mail Je telefoonnummer (optioneel) Je bod € (optioneel) Tekst Verstuur mij een kopievan deze reactie Contacteer de verkoper Toon alle zoekertjes van Schatjesopzolder Schatjesopzolder: - Je zoekertje beheren Zoekertje doorsturen: Je naam E-mail van vriend Bericht (optioneel) Wachten Deel dit zoekertje Facebook Twitter Misbruik melden Zoekertjesnummer: 55972271 Zoekertje bewaren Sluiten   Wat is er mis met dit zoekertje?

Zoekertje bewaard in Favorieten Laatst bekeken zoekertjesGerelateerde zoekertjes Piet pienter en bert bibber he... INITIA De wereld mijn thuis Kunst op school 0,50 € Jeugdboeken van vroeger 0,50 € Boeken DE LELIE biologisch tui... 4 € Zakelijk adverteren

©kapaza.be Voorwaarden Copyright Blog Sitemap Helpdesk var keyword = "kapaza/boeken"; keyword = keyword.toLowerCase().replace(/-/g, "").substring(0, 24) ; metriwebTag ("kapaza", keyword, "nl"); Pixel('http://stats1x1.kapaza.be', 'vi', '2', '8', '', '3100', '', 'new_click', 'nl');
meer info


Geen opmerkingen: